Cute & Adorable Stuffs ♥

Sunday, 28 April 2013

TESTIMONI PENGGUNA FER'WHITE & Persoalan yang sering bermain di minda Customer ^^

Views
Assalamualaikum semua :) Biarlah gambar berbicara ^^





---------------------------------------------------------------------------------------



FERWHITE berapa gram? ♥ 500gm & 1kg

FERWHITE tahan brapa lama? ♥ Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit. (air suam juga minum secukup nya ye.) 

Rasanya FERWHITE macam mana ye? ♥ Rasa strawberry manis dan sedap.

Jar tu plastik ke ? ♥ Ya, bekas plastik dan tidak berkarat.

Alahan seafood/resdung boleh ambil? ♥ Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik – ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan-bahan lain dari ekstrak buah juga sarang burung. Sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.

Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke? ♥ FERWHTE selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.

Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni? ♥ Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 7 hari sahaja.


Cara makan Ferwhite ?   Ambil separuh scoop ferwhite dan Bancuh dengan air Sejuk / air biasa . Elok diminum 30minit sebelum makan atau pun sejam selepas makan.  Separuh scoop sgt-sgt Jimat .* Seelok-eloknya kurangkan kafein ^^


Kenapa kalau minum FERWHITE nafsu makan menjadi-jadi?   Sebab kurang minum air suam & FERWHITE membantu badan kita menyerap khasiat dalam makanan untuk menguatkan imunisasi badan & vitamin yang badan kita perlukan ^^

 Berapa ML air untuk bancuh Ferwhite ?   kami sarankan 120ml

Ibu yang tengah Mengandung boleh mengamalkan Ferwhite tak ?  ♥ Yes...boleh sgt tapi selepas kandungan 5-6 bln.

Ibu yang menyusukan anak boleh jugak ke ? ♥ Boleh sgt-sgt.. Kulit bayi pun akan cantik & putih melepak jgk ;) 
Kenapa saya dah seminggu tapi tak menunjukkan kesan?  ♥ Sebab dalam badan ada banyak toksik, kena guna DETOX FOOT PATCH untuk singkirkan toksik ^^ 







30 comments :

  1. bole turunkn berat bdn x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh. Tp kalau minum ferwhite and mkn ferskin, kena minum byk air. Kalau tak, dia buat selera mkn naik tp berat maintain :)

      Delete
  2. sy nk bertunang dlm mase 3 mggu lg..
    im worried if ade bad effect within this week yg wat muke sy jadi terok..
    any suggestion?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia takkan ada side effect sis :) kalau nak best result, mkn ferskin and minum ferwhite ∩__∩

      Delete
  3. haii.nak tnye..
    ikot direction bancuh setengah scope dlm 120ml pg dan mlm..
    tp klo nak dpt kan kesan yg cepat mcm mane eh? bole ke minum byk2 kali dlm 1 hr?
    sy bakal berkahwin next month..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Sebelum tu, tahniah :) tak digalakkan utk minum byk2. Sis boleh mkn ferskin utk proses lebih cpt.

      Delete
  4. nak taya kalau minum ferwhite ni adakah beratbadan akan naik n menegangkan (spt bress n punggung)....

    ReplyDelete
  5. nak taya kalau minum ferwhite ni adakah beratbadan akan naik n menegangkan (spt bress n punggung)....

    ReplyDelete
  6. Salam..nk tnye skrg sy tgh mkn majun mab tuk jrk kehamilan klu sy mnm frwhite ni blh ke..

    ReplyDelete
  7. salam..nk tnya..ank brumur 16thn..knpa slpas minum ferwhite selama smggu..mukanya naik jerawat lg bnyk dr sblum ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Dia sedang mengalami proses pemulihan. Hormon dia nak adapt dgn benda baru, dia nk buang semua minyak2 yg menyumbatkn liang pori di muka. Jgn risau, dalam seminggu dua kulit dia lebih halus dr sebelumnya.

      Delete
  8. Saya nak tanya klu untuk lelaki,adakan fer white ni sesuai dan bp lama nak nmpk kesannya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat2 sesuai utk lelaki. Hehe. Biasanya seminggu hingga dua. Tp dgn syarat ikut pantang.

      Delete
    2. Sangat2 sesuai utk lelaki. Hehe. Biasanya seminggu hingga dua. Tp dgn syarat ikut pantang.

      Delete
  9. saya nk tyer kndungan ferwhite terdapt acar beri...so acar beri tu boleh dimakan ker x

    ReplyDelete
  10. Ape pantang nk mkn ferwhite ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn minum minuman berkaffein and minum byk air suam :)

      Delete
    2. Jgn minum minuman berkaffein and minum byk air suam :)

      Delete
  11. Time period ferwhite bleyh minum x?

    ReplyDelete
  12. Saya dh minum ferwhite hampir 2 bulan tapi xnmpak apa2 prubahan pun...knape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe sis minum coffee or apa2 benda yg ada caffein. And sis kena minum air suam yg byk

      Delete
  13. sy tengah minum figur up,,klo nak minum ferwhite jg boleh ke?

    ReplyDelete
  14. sy tengah minum figur up,,klo nak minum ferwhite jg boleh ke?

    ReplyDelete
  15. Ferwhte ni akan putihkan satu badan ke just muka je?

    ReplyDelete
  16. salam.sy nk tnya..kalau kita ada ape2 ambk ubt diet blh ambk skali dgn ferwhite ke??

    ReplyDelete

Kekasih Hati Cik Jasmine ♥